Sådan bruger du Returlæs.dk/Forum

For at bruge Returlæs.dk/Forum, skal du have en adgangskode. Denne kan du købe i shoppen Køb Koder, og betale med dit kreditkort. Ved afslutning inden betaling, opretter du en bruger. Med denne kan du senere logge ind på din betalings konto.

Koden giver adgang til det tidsrum du har valgt, du kan jo altid starte med en uges adgang. Det giver dig mulighed for billigt, at undersøge mulighederne.

Under den kategori der passer til netop din opgave, kan du lave et indlæg med ønsker og behov. Herefter kan du i ro og mag afvente respons på dit indlæg.

ER DU PRIVAT, er der også en kategori til dette. Du kan bruge denne, hvis du mangler transport af enhver art, eller eks. flytning o.a.

HUSK, for at lave indlæg på Returlæs/forum, skal du oprette en forum bruger der.

begræns trafikken returlæs
nedsæt omkostninger brug returlæs
Sådan bruger du Returlæs.dk køb koder

Det er meget enkelt at købe koder. Klik på “Køb Koder” og vælg hvor lang tid du ønsker adgang. Koderne skiftes i løbet af hver søndag, så der er nye koder hver uge.

Når du har valgt tidsrum, og købt denne, er denne i din kurv. Klik på gå til kasse, her bliver du bedt om at indtaste de oplysninger vi skal bruge for at kunne fakturere din ordre. Når dette er gjort, kan du afgive din ordre. Du kan også på siden, min konto, oprette en bruger. Når dette er gjort, vil bekræftelse blive sendt til din e-mail adresse. Du kan senere ændre kontoen ved at logge ind.

Når betaling har fundet sted, sendes der automatisk en PDF fil med koder til din e-mail adresse.

Skulle der opstå problemer, eller har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan finde vore kontaktoplysninger nederst på denne side.

Vi prøver at undgå tomme transporter

Returlæs.dk prøver at få alle der planlægger transporter, til at deltage på vort Returlæs Forum, for at undgå tomme transporter på landevejen.

Vi prøver holde priserne helt i bund, men er nødsaget til at tage lidt for at formidle kontakten, stille den rette platform til rådighed og administrere siden og dens medlemmer. Men husk, du kan spare / indtjene ekstra ved at have et returlæs fremfor at køre en tom transport

Derfor vil vi gerne, at alle prøver på at få bekendte, kollegaer o.s.v. til at deltage, ved at invitere alle dem som har interesse i, at få et returlæs med, fremfor at køre tomme transporter. 

Brug derfor vore sociale ikoner så meget du kan. Dem finder du nederst på siden, helt til højre.

Eller send dem et link, evt. således:
Invitation: Få mere kørsel, tilmeld https://returlaes.dk/ , gratis som testbruger
Afsender: info@returlaes.dk

Link kan sendes via Krak, til dem der har en email der, eller måske andre steder.

Vi takker på forhånd.

undgå tomme transporter

© Returlæs 2019
Design, layout and hosting
eklame.dk